Simat-Vore amaneixer a Penyalba-Simat

Ruta realitzada dimecres 21 de Desembre de 2011.

En aquest cas, ens veierem a la porta de casa Gustau, ja que a les hores que eixiem no hi havien molts llocs oberts per fer-nos el cafe.
06.00 del matí ens preparem els llums i comencem a caminar direcciò la senda que puja per Pitxo, el nostre repte de hui, era vore amaenixer desde Penyalba.
Mentre anarem pel casc urbà de Simat, no ens feren falta els llums, però quan agafarem els camins d'horta, tinguerem que encendre els llums, ja que era de nit, i la lluna estava casi lluna nova, i no pdiem vore mes d'un pam, sense els llums.
Una vegada entrem a la senda, comencem a tindre una mica de calor, però decidirem no llevar-nos res, per que la temperatura era bastant baixa, (5-7 graus), i be que ferem, ja que una vegada arribarem a dalt de les Foies, la sensaciò tèrmica baixa molt rapidament.
A Penyalba decidirem arribar per la senda que passa pel forat de la Drova, així que agafarem la senda que va per la Font del Gos i cap a Penyalba.
Al poc de temps d'estar a la senda, començà a amaneixer i les vistes del Monduver, eren espectaculars, amb la costa iluminant-se, xe xe digne de vore, així que si algú te l'oportunitat, que no ho dubte.
Una vegada passem el forat de la Drova, aprofitem per fer unes fotos del Monduver, i seguir cap a Penyalba, ja que estava fent-se mes rapit de mati, del que ens esperavem.
A Penyalba, arribarem just a l'eixida del sol, 08.15, però no tinguerem el plaer de vore el sol, fins uns minutets després, ja que Monduver ens el tapava. Aprofitarem per escriu-re al llibre que hi ha alli dalt, fer un mosset i gaudir de les vistes.
La baixada la ferem per un troç de senda que uneix Penyalba, amb la senda que ve del cim de les Aguiles, un tram que baixa prou en vertical, i que com no esta molt xafada, hi ha moments que es perd.
La baixada fins Simat, la ferem pel mateix lloc que haviem pujat, per la Senda de la Font de l'escudella, o tambè coneguda per la senda Pitxo, ja que ix d'una rebassada propietat d'aquest home. 

Els assistents a la ruta de hui.
Gustau
i
Alex.
Tant la gràfica de la ruta, com el track, els posarem en breu.
Gràcies per passar-vos i fins la propera ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada