Simat- Castell -Monduver-Simat

Ruta realitzada dimarts 20 de Desembre de 2011.

Passaven uns minutets de les 07.00 del matí, i a la Font Gran de Simat haviem quedat Gustau, Mendo i jo, per anar a fer senderisme. La ruta sols la sabia Gustau, ja que era el unic que ja havia fet aquesta ruta, així que teniem que anar fiant-nos de les indicacions de Gustau.
La ruta comença pels camins d'horta de Simat, fins arribar a la falda del Castell de la Reina Mora, on agafem la senda que puja al castell. Una vegada dalt del castell, seguim per la senda que va cap al repetidor de les Foies, senda molt xula i bastant bona de fer, ja que esta prou neta i no te molta pendent.
Una vegada arribem a dalt de les foies, ens dirigim a agafar una senda que va paral.lela al cim del Monduver, aquesta senda, travessa algunes mes que baixen fins Xeresa, com la de les Senilleres.
La senda per la que anem, l'hem batejada com la dels barranquets, ja que hi fas entre 5 i 6 barranquets, alguns de major dificultat que altres, i passant per alguna que altra font.
Una vegada pujem l'ultim barranquet, agafem el troç amb mes pendent de tota la ruta, tram que coincideix amb el Km Vertical de Gandia.
Una vegada passem aquest tram, ja sols ens queda un lleugera pujada fins el cim del Monduver, on aprofitarem per fer unes fotos, raonar una mica amb la guarda, i cap a Simat.
La baixada l'hem fet per la senda que ens porta fins les Foies, ja que teniem pensat passar per la Font Nova, per a agafar una mica d'aigua.
De la Font, fins Simat, hem baixat pel cami dels Burros, ja que teniem pensat baixar pel Royalti, però el cansament era prou visible, i teniem ganes d'arribar a casa.
A la ruta de hui, hem fet un total de 24,45 km, amb un desnivell acumulat de 1444,38 m, una altura màxima de 840 m i un temps total de 7 h i 10 m, dels quals 2 h 31 m han sigut pujant, 2 h 55 m baixant i 1 h 44 m parats.
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Gustau
Mendo i seu gos.
i
Alex.
La gràfica de la ruta.




Gràcies i fins la propera ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada