Simat-Cami dels Burros-Barx-Cami Vell de Barx-Simat

Ruta realitzada el dissabte 10/09/2011.

La segon ruta del club, i molt poca assistencia, esperem que no siga així les próximes rutes.
Les 08.00 del matí, dos membres oficials del club, i un tercer que te intencio d'entrar, sempre i quan la directiva del club ho permeteixca. (jo crec que si que el deixaran, ja que te enxufe)

Comecem a caminar després d'un cafenet al Bar Vidal, i la ruta en aquest cas comença pels camins d'horta de Simat, cami que passa per davant dels Brolls, lloc digne de visitar amb epoca de pluges.
Al poc de temps d'estar caminant, ja entrem a la senda o camí dels Burros, rep aquest nom, perque abans el gastaven per pujar desde Simat a les Foies, i ho feien en burrets on pujaven la carrega.

La pujada sense ninguna complicacio, gràcies  a que la temperatura era bastant bona, encara que de quan en quan, feia una ventolà d'aire calent, però es va poder pujar molt be.
En poc mes de 3/4 d'hora, ens plantarem a la Font del Cirer, i allí vegerem al que seria el 4 esmorçador, Olivier que anava amb la BTT. Seguirem per la senda que uneix la cova de les Malladetes amb Barx, i al poc de temps, ja estavem sentats i demanant l'entrepà.
Gaudirem d'un bon esmorçar al Bar la Font, amb bona companyia, i després del cafenet, doncs sols ens quedava tornar cap a casa.
El camí de tornada, es va fer amb mes tranquilitat, ja que el sol apretava i de calent, així que poc a poc anarem fent camí. Passarem per davant l'Avenc de la Donzella i com no, entrarem per vore'l, (lloc que junt als Brolls, hi ha que visitar-lo amb temporada de pluges).
Després de la visita a l'avenc, comencem la baixada pel camí vell de Barx, la unica senda que hi ha que anar botant una tuberia.
La baixada es va fer amb molta tranquilitat i en un 3 i no res, ens clavarem en Simat, i ja sols ens quedava gaudir de... com no la Cervesseta.
A la ruta de huí, hem fet un total de 11,29kms, amb un desnivell acumulat de 575,83 mts, una altura màxima de 389 msnm i un temps total de 3h 39m, dels que 1h 12m han sigut pujant, 1h 11m baixant i 1h 17m parats.
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui:
Juan Alario
Luis "Frances"
i
Alex.
La gràfica de la ruta.
 
Gràcies i fins la propera ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada