Per fiiiii, hem conquerit el Penyagolosa.


Ruta realitzada els dies 11 i 12 d'octubre de 2011:

La ruta començà el dia 11 a les 18.30 quan agafàrem els vehicles per a desplaçar-nos fins a Vistabella, on gaudírem d'un bon sopar i un molt bon allotjament a les cases de Tere Vayà. El viatge fins a Vistabella va estar prou bé, simplement hi ha l'incovenient de les curves, però quan arribes penses "ha valgut la pena".
Ja a Vistabella, ens esperava Tere, per donar-nos les claus de les magnífiques cases que haviem llogat, i per portar-nos fins al bar per a poder gaudir d'un bon sopar.

12 d'Octubre de 2011.

Com és costum quan fem una ruteta, ens hem alçat de bon matí, ens hem arreglat i hem anat cap al bar on hem agafat una mica de forces amb un desdejuni molt bo. Després del desdejuni, ens quedava desplaçar-nos fins l'Ermitori de Sant Joan, per a començar la tan esperada pujada al Penyagolosa.
Faltaven uns minutets per les 10 del matí, quan els 10 membres ens hem possat a caminar, bona temperatura, bon ritme i moltíssimes ganes de passar-ho molt bé.
Al poc de temps, ens hem desviat cap al barranc de la Pegunta, on estava la nostra senda que ens portaria fins el cim del Penyagolosa.
La senda per dins del barranc, ha estat molt xula, ja que anàvem llegint els cartells, on ens explica cada classe d'arbre i cada classe de planta i fent alguna foto de forces especials.
Una vegada ha comença't la pujada, ha començat a vindre la calor a cada un dels membres, així que poc a poc hem anat llevant-nos la roba que ens sobrava.
En un tres i no res, hem eixit del Barranc per a enfilar l'ultim tram que ens separava del nostre objectiu. Aquest tram de vegades amb prou d'inclinaciò, l'hem fet amb molta gana, ja que cada vegada teniem mes a prop el nostre objectiu.
El que més ens ha impactat, tant a la pujada com una vegada al cim, ha sigut la quantitat de gent que hi havia, i com nosaltres no estem acostumats a tanta gent, doncs ens ha impactat, jejejeje...
L'últim tram de la pujada, és el que més ens ha costat, ja que el solet ja apretava de calent, i que tambè la pujada estava més i més inclinada, és el que té pujar a les muntanyes.
Cap a les 12 del migdia hem arribat al cim, xics i xiques, ja tenim el Penyagolosa baix dels nostres peus!!!!!!, ens ha costat més d'un any poder coincidir casi tots per a anar, però ja ho hem aconseguit.

Una vegada al cim, hem buscat un raconet on no hi haguera gent, per poder sentar-nos i gaudir del nostre esmorzaret. Això sí, després de l'esmozaret les fotos de rigor, per a "plasmar" que haviem aconseguit el repte.
Ja sols ens quedava la baixada, això sí, abans havíem que passar a l'altra part del cim, on hi ha una caseta, i d'on Àlex ens havia fet algunes fotos.
La baixada, com de costum, l'hem afrontada amb més gana, i poc a poc el grup ha anat allargant-se, fins fer-se 3 grups diferents, això sí, de quan en quan, els que anaven primers, feien alguna paradeta per a que el grup es tornara a juntar.
La parada més bona i més refrescant, l'hem feta a la Font de la Pegunta, XEEE que aigua més fresqueta i més bona.
Desprès d'agafar aigua, ja sols ens separava poc més d'un km dels nostres cotxes,  i com si d'una etapa de ciclisme es tratara, hi han hagut escapades, gent fent la goma, etc. etc., al final el guanyador de l'etapa ha sigut.......... El Francés, que ha fet una escapada quan faltaven 500 metres, que els altres no hem volgut seguir, jejeje
Una vegada als cotxes, visita de rigor a L'Ermitori, que pareixia més el primer dia de rebaixes d'un centre comercial, que un  Santuari.
A la ruta de hui, hem fet un total de 9,27 km, amb un desnivell acumulat de 558,53 m, una altura màxima de 1814 m i un temps total de 4 h i 18 m, dels quals 1 h i 5 m han sigut pujant, 1 h i 13 m baixant i 2 h parats.
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Ester
Laura Alario
Laura Ortiz
Majo
Maria
Sabrina
Frances
Richard
Xavi
i
Alex.
La gràfica de la ruta.

Gràcies a tots i fins la propera ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada