Encetem pretemporada 2011/2012

Ruta realitzada 31/08/2011.

Hi ha millor forma d'acomiadar l'estiu que començant la pretemporada de senda?
Així que ahir ultim dia d'Agost, ens decidirem a donar per inagurada la pretemporada de senda, i ho ferem amb una volteta tranquileta, però que ens va traure moltes gotes de suor.

Foto agafada de Internet.

19:00 h, a la parada de l'autobus, 5 membres del club, comencem a caminar destí el castell de la Reina Mora o de Marinyen.
La ruta comença pels camins d'horta i veiem a moltissima gent fent esport, ja siga amb bicicleta, caminant o correguent. En poc de temps, ens clavem al començament de la senda que ens portaria fins dalt del castell, fins aci, tot molt be, xarrant, riguent-nos, però quan comença la senda, comença la gent a deixar de parlar, i les gotes de suor comencen a vores en les caretes de la gent.
Poc a poc anem apropant-nos al destí final, això si, fent alguna parada tècnica per beure, i com no gaudir de les vistes de la Valldigna.
En poc mes de 50 minutets, arribem al castell, així que mirem les poques parets que queden dretes i les restes del castell,  una mica d'aigua i cap avall, ja que el sol estava amagant-se i no voliem que es fera de nit baixant.
La baixada sense ninguna complicaciò, alguna que altra relliscada, però sense conseqüencies greus. Ja una vegada baix, tornem pel mateix lloc on haviem anat, ja que estava fent-se de nit prou ràpit.

A la ruta de huí, hem fet un total de 7,48 kms, amb un desnivell acumulat de 318 mts, amb trams d'un desnivell del 26,83%, una altura màxima de 240 msnm i un temps total de 1h 49m, dels que 0h 50m han sigut pujant, 0h 32m baixant i 0h 27m parats.
Si vols el track de la ruta fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Sabri
Emma
Majo
Luis "Frances"
i
Alex
La gràfica de la ruta.
Gràcies i fins la propera ruta.

1 comentari:

  1. Recordem que el proper diumenge, si el temps ens deixa, esta programada la pujada al Toro.

    ResponElimina