Rutes 34é Aplec a Sóller - Es Cornadors i S'Arrom.

El passat cap de setmana 29-30-31 i 1, com sabreu, es va organitzar a la població de Sóller, el 34é Aplec Excursionista.
Membres del club hi anaren, i aquestes son les rutes que alguns membres realitzaren.

Dissabte 30-10-2010
Per a fer aquesta ruta, tingueren que agafar el Tramvia que hi va, desde el Port de Sóller fins  Sóller, un tramvia que s'utilitzava fa molt anys i que encara continua en actiu.


Aquest tramvia, ens va portar fins Sóller, on començaria la caminata cap a Biniaraix, on després d'una parada, per escoltar una historia que ens va contar un veí de la població, segruiriem direcció camí vell del barranc de Biniaraix.



Ja dins del Barranc, començarem la putjada, que fins aci el cami havia sigut, per asfalt i sobre carrers de poble.

Aquesta senda es caracteritza, per ser tot escalons, te un paregut al Barranc de l'infern, però aquestos escalons, son un poc mes amples, per tant, no els pots fer d'un sol pas, i cada cert temps, tens que canviar de cama, per no carregar sempre la mateixa. 
El Barranc va durar com uns 5 kms, aprox, tot escalons i amb moments de molta inclinació, casi un 40%, sort que aquesta inclinació, sols va ser un moment.


Cap a migdia (12.30 H), ferem cim al pic es Cornadors (956 mts), alli aprofitarem per fer unes quantes fotos de les vistes tan boniques, tant de la Vall de Sóller, com de la Serra Tramuntana,(candidata a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO),  a mes d'alguns cims, com L'Ofre.

Encara que teniem previst dinar al cim, canviaren de idea, ja que al cim, feia un vent bastant fort, i els guies, decidiren seguir amb la baixada, per dinar a la casa de S'arrom.

La baixada fins la casa de S'Arrom, fou una baixada bastant bonica, ja que la majoria de la baixada, era pel  mig de boscos, i envoltat d' ovelles, que ens miraven en cara de sorpreses, ja que aquesta part de la senda, sol estar tancada al public.
Ja una vegada a la casa de S'Arrom, aprofitarem per agafar forçes, ja que encara ens quedaven com a 2 hores, de baixada fins la població de Sóller.


A les 16.20 aprox, aplegarem a Sóller, on aprofitarem per gaudir d'unes bones i refrescants cervesses, fins que fora l'hora d'eixida del tramvia, que ens portaria finalment al port.

En aquesta ruta, es feren un total de 14.5 kms, sense el trasllat de Port de Sóller-Sóller-Port de Sóller. Amb un altura màxima de 956 mts sobre el nivell del mar, un desnivell acumulat de 1003 mts. i  un temps total de 6.30 hores.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada