Foies-Penyalba-Monduver (Variant pel Flare)

Diumenge 14/11/2010.

A les 08.30 del mati, ens hem vist com es de costum, al pont del Bar Luis, per agafar el cotxe i anar fins el punt d'eixida de la ruta de hui.

En aquest cas, la ruta comença des de la Font Nova de les Foies, una vegada a la Font i amb tots els preparatius a punt (bastons, cameres, ulleres, etc etc..) hem començat la ruta cap a Penyalba, no a tardat molt en apareixer el factor "calor" i als poc minuts de començar, hem tingut que fer la primera parada tècnica, per poder llevar-nos algo de roba.



Una vegada ens hem quedat mes fresquets, hem seguit pujant fins el cim de Penyalba, la pujada amb alguna paradeta que altra, ja siga per descansar, beure aigua, vore la camiseta d'algun membre del club que ha inagurat la temporada hui o que el membre del club "frances" ens diguera on estaven algunes de les casetes de les foies, ens ha durat 1 hora, ja que a les 10.00, estavem signant a la llibreta que hi ha al cim.

Com es normal, ja començava a apretar-nos la fam, però al cim feia molt d'aire, aixi que hem decidit continuar amb la baixada, per buscar un lloc on no correguera tant d'aire, no obstant, hem pogut fer-nos algunes fotos, per inmortalitzar que estavem a dalt del cim Penyalva.


Després d'esmorçar, amb la panxa plena, hem continuat la nostra ruta, fins el cim Monduver, passant abans pel forat de la Drova, ja que aquest forat sols havia estat un dels membres que havia acudit hui a la ruta, els altres era la primera vegada que hi estaven.


Al Monduver, hem aplegat cap a les 12.05, on hem estat un ratet, fent-nos fotos, riguent-nos i agafant una mica de forces, per continuar amb la baixada cap a les Foies, però aquesta vegada, hem fet la variant que baixa pel Flare, ja que anavem algo justets de temps, perque alguns dels assistents teniem una cita amb la F1.


A la ruta de hui, hem fet un total de 9.82 kms. amb una altura màxima de 938 msnm, un desnivell de 591 mts i un temps total de 4.15 minuts, parades inclóses.
els assitents a la ruta de hui han sigut.
Les xiques:
Sabrina
Maria Jose
Gemma
Ester
els xicons:
Hector
Frances
Richard
Alex



Gràcies a tots els que heu assistit i fins la propera eixida.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada