Volta al toro

Ruta realitzada el 11 d'Abril de 2012.
Ja feia temps que el club estava una mica parat, entre el fred i les agendes massa ocupades. Així que a aquestes vacances pasqueres, decidirem fer alguna ruteta.
La primera va ser pensat i fet, així que decidirem fer la volta al toro, baixant pel barranc de les cases, ja que una de les assistents no hi havia anat mai i tenia ganes.
La ruta comença al carrer de l'Om, carrer que ens va llevar de colp el poc de fred que teniem, una vegada dalt ja ens desviem pel la senda del Gerro, que ens portaria fins la senda del toro, un poc abans de la sima del Toro.
La pujada va estar marcada, pel fort aire que feia en tot moment, parava un poc, feia calor, tornava a moure, fred. Així fins que estiguerem casi dalt, que ja no va parar ni un ratet.
L'esmorzar el ferem a la creu, i sort que alli no feia molt d'aire i puguerem esmorzar tranquilets.
Continuarem la ruta sense ninguna incidencia.
La baixada pel barranc de les cases, va estar marcada, per les abelles, ja que agafaven el corrent d'aire per pujar pel barranc, i de tant en tant, teniem que anar molt en compter, perque passavem just pel mig d'elles.
Una vegada passarem el perill de les abelles, gaudirem de la volta i aprofiterem per fer esparrecs.

A la ruta de huí, hem fet un total de 11,50 kms, amb un desnivell acumulat de 618,52 mts, una altura màxima de 546 msnm i un temps total de 3h38 m, dels que 1h 30m han sigut pujant, 1h 05m baixant i 1h 03m parats.
Si voleu el track de la ruta, fes click aci.
Track GPS
Els assistents a la ruta de hui.
Maria
Sabrina
i
Alex.
La gràfica de la ruta.


Gràcies i fins la propera ruta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada