Casella- L'Ouet- Cim de la Raltlla - Casella.

Com estava previst a próximes eixides, huí em fet la senda a la Casella.
A les 08.00H, ens hem vist com es normal, al pont del Bar Luis, per després agafar els cotxes i desplaçar-nos a la Casella, d'on comença la Senda.

Els socis d'Algemesí, com es normal amb ells, han aplegat una mica tard, però tampoc ho tindrem en compte.
A les 09.00 ha començat la Senda, amb una forta pendent, que ens ha llevat el poc de fret que podia tindre la gent, als pocs minuts del començament, hem aplegat a la reserva dels cèrvols, on per les hores que hi eren, estaven tots dormint, ja que no hem vist quasi ningún.
Després d'una parada tècnica, en continuat per la pista forestal fins arribar a l'entrada de la senda, on he hagut de trencar els grups, i possar-nos en fila d'ú.

En uns 45 min. aprox, hem aplegat a L'Ouet (527 Mts), on hem gaudit d'unes vistes molt boniques, encara que l'atmosfera estava una mica bruta, hem aprofitat per fer una parada tècnica, hidratar-nos, unes fotos de forçes especials, i després de descansar una mica, hem continuat cap al Cim de la Ratlla.(625Mts)

En uns 45 minutets, hem arribat al cim de la Ratlla, on, hem pogut vore molts de nosaltres, unes vistes de Simat que mai haviem gaudit, i com no, ens hem posat a esmorçar, per agafar forçes (estava vegada no eren especials).

 Després d'acomiadar-nos de Xavi i Laura, ja que ells seguien cap a les Creus, hem començat el descens de La Ratlla, un descens prou ràpid i sense complicacions, que ens a portat quasi 1 hora, on hem aplegat als cèrvols per aprofitar a fer  fotos  dels membres del club (Falten algun d'ells i d'elles).








A la senda de huí, hem fet un total de 8.5 kilòmetres, amb un desnivell acumulat de 574 Mts, i un temps total de 3h i 40 minuts.

Si voleu descarregar-vos el track (GPS), fes click aci.


Gràcies a tots els membres que han assistit huí a aquesta senda. 

2 comentaris:

  1. alex açò és un blog professional, res de tonteries...molt, molt xulo!!! soc la mery xo sino ho pose com anònim no puc!!i no tinc moltes ganes de calfer-me el cap a estes hores...muaaaa a tots!

    ResponElimina
  2. El blog està rebé! A este ritme, en poc de temps tindrem banners publicitaris. Amunt!
    Una aclaració, cap a les creus també vingué Queen, jeje
    Xavi

    ResponElimina