Barx-Cim d'aldaia-Sima d'aldaia-Barx

Senda molt xula que comença la la Font de la Drova, just a l'esquerre de la font ix el cami que ens portara fins el començament de la senda.


Barx i Simat, desde el cim.

Nomes agafem la senda, comença la putjada, que al principi mes inclinada, però després va fent-se mes lleugereta, fins arribar a un pla, on agafem una mica  de forçes, per fer la ultima putjada fins el Cim d'Aldaia (752 mts). Després de les tipiques fotos, continuem cap a la Sima d'Aldaia, que esta a la mateixa senda, però ens tenim que desviar uns metres. Aquesta Sima te una profunditat de aprox. 138 Mts, aixi que si ens acostem, anem molt en compte.
Es continua la ruta fins aplegar al Barranc de la Manes, microreserva, i que amb dies com el de hui, que esta tot prou humit, donava la sensaciò d'anar per un paratge del Nord d'Espanya.

Una vegada ja en Barx, podem aprofitar per anar a vore la Nevera de Barx, jo en aquest cas no ho fet, perque ja havia estat a la nevera, pero es una visita que us recomane.

Dades de la ruta:

11.36 kms recorreguts, amb una altura màxima de 752 mts sobre el nivell del mar, amb un desnivell acumulat de 529 metres, una mitja de 4.26 kms/h, i un temps total de 2h 40 min.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada