Finestrat-Puig Campana-Finestrat

Ruta realitzada dimarts 10/05/2011

Tot es va coure ahir per la vespra, va ser pensat i fet, així que huí de bon matí cap a Finestrat.
07.00 a Ka Pruden i Anna, cafenet i pasteta (ja que necessitaria glucosa) i cap a Finestrat, a vore al Puig Campana.
Entre fer-me el cafenet, arribar a Finestrat i preparar-me per a pujar, he començat a caminar a les 08.55.
El començament a sigut molt bonic, entre pins, sentint els pardalets que estaven despertant-se i de fons el Puig Campana, però tot a canviat, quan a començat la pujada, el pardalets ja no cantaven o supose que no els sentiria, del cansament, i el Puig Campana ja no el tenia al fons, ja que la meua mirada sols mirava al terra.

Després d'una bona estona pujant, a vingut un xicotet replanell, que m'ha vingut molt be per agafar aire i fer-me l'ànim d'afrontar la Pedrera.

La Pedrera

Qui a pujat la pedrera, sap el que es, i qui no, doncs ho explique en poques paraules, un pas avant i dos enrrere,(Foto1) així fins que he agafat el truquet, i ja he conseguit anar cap amunt.
Al final, la pedrera s'ha quedat enrrere i sols hem quedava un xicotet camí fins el cim.
Al cim he arribat cap a les 10.20, i sols hem quedava gaudir, de les vistes i del magnífic solet que feia. Després d'unes fotos, i com no de signar a la llibreta que hi ha alli dalt, comence el descens.
La baixada sols te un moment de complicaciò, ja que travesses una pedrera, no tan gran i perillossa com la de pujada, però te algun tram complicat.
A la mitat de la baixada, m'he creuat amb la gent de l'Escola taller de Finestrat, que estaven fent treballs de reforestaciò i arreglant el cami.
Després, ja sols quedava gaudir de la baixada fins Finestrat.



A la ruta de huí, he fet un total de 11,81 kms, amb un desnivell acumulat de 814 mts, amb trams d'un desnivell del 48.38%, una altura màxima de 1409 msnm i un temps total de 3h 13m, dels que 1h 04m han sigut pujant, 1h 09 baixant i 1.00 parat.
Si vols el track de la ruta fes click aci.



La gràfica de la ruta es la següent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada