KM Vertical Gandia - 2011

Ruta realitzada el diumenge 16/01/2011.
07:45 del matí, els representants de Simat, hem quedat a la porta de casa Elisa, hem agafat dos cotxes i cap al KM Vertical. Això si, abans teniem que deixar un dels dos cotxes a la meta, i amb l'altre ens anem cap a l'eixida a Beniopa.
Una vegada en Beniopa, ens agrupem amb els altres membres del club, per a poder donar-los els dorsals (que gràcies a les coordinadores (de simat) que els arreplegaren el dia abans). Una vegada els dorsals repartits, i després de l'exidia dels corredors, ens donen l'eixida als caminants.

Comença el km vertical 2011, i comença el nostres repte, baixar dels temps que ferem l'any passat.
El dia esta prou prou boirós, però no es un impediment, així que amb ganes començem a caminar. Tot i intentar anar tots en grup, ens es impossible, així que no ens queda altra opcio que fer 2 grups, grups que fins la meta a la Drova, no ens hem tornat a reunir.
La pujada a anat molt be, no hem tingut ningun contratemps, i al final hem conseguit complir el nostre repte, ja que hem baixat el temps de l'any passat.

Ja una vegada dalt, hem vist a altres membres del club, que anaven amb companys de feina, i per això no havien vingut amb la gent del club, però no ho tindrem en compter.

Els assistents al km Vertical 2011 foren.
Maria, Gemma, Rosa, Xavi, Laura, Hector, Josep, Jose, Titos, Montse, Mª Angels , Anna i
i tambè del club però va anar amb els seus companys, el nostre Richard.




Gràcies a tots per assistir, i fins la propera ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada