Senda Alt de les Creus-Font Sangonera-Font de la Granata

Diumenge 12-09-10, a les 08.00 queda inagurada la temporada 2010-2011, del club.
Ens veguerem al Bar Luis de Simat, allí, agafarem el cotxe per anar fins Tavernes, on començarem la senda.
Pel Club de tennis de Tavernes, agafarem la senda per putjar fins el Mirador de la Valldigna, i l'Alt de les Creus, on aprofitarem per pegar un mosset i com no, deixar la nostra signatra al llibre. Despres seguirem cap a la Font de la Sangonera, prou seca, esperem que ara en les plutjes, torne a xorrar amb gana.
Despres d'uns minutets d'esbarjo, seguirem la nostra caminata cap a la Granata, agafarem una senda, que mes que una senda, pareixia un "despeñaperros", (podeu mirar la foto de les cordes) mala de baixar, amb moltissima vegetació, i amb prou de perill, aixi que si teniu pensat anar, no agafeu aquesta senda.
Per fi, aplegarem a la Font de la Granta, on estiguerem una estona a l'ombra, per reposar forçes, i despres d'agafar aigua, seguirem cap avall, anarem buscan el cami del massalari, i seguirem per la senda que putja al mirador de Sant llorenç, i pel dipósit d'aigua agafarem un tros de senda que ens portà de volta al club de tennis, on acabarem la nostra senda de inaguració de la temporada.
Recorreguerem  13.7 Kms, amb una altura màxima de 542 Mts, i un desnivell acumulat de 632 mts, amb un temps de 5:38 hores.

                                                                                                                                      

1 comentari: