Bernia-Forat-Fort-Bernia

Ruta realitzada, Dissabte 28 de Maig de 2011.

08.00 del matí, en la Font Gran de Simat, ens vegem els 6 membres del club, que haviem confirmat l'assistencia, per a aquesta ruta, i cap de setmana a Benissa.
Així que agafem els vehicles, i cap a Bernia. Cap a les 09.30 arribem a Bernia, ens preparem i cap amunt.

La senda comença per un cami forestal que ens porta fins una font, on agafem unes escales per a començar amb la senda. Fins la font, el cami a sigut pla amb trams cap avall, però a partir d'ara canvia la inclinaciò del terreny.
El grup avança sense ninguna complicació, amb alguna aradeta técnica per fer fotos, i com no per recordar anecdotes de la ultima vegada que pujarem per alli.
Amb poc mes d'una hora, ens plantem al Forat, aprofitem per fer alguna foto, gaudir de les vistes i com no de l'esmorçar.

Una vegada ens hem acabat l'esmorçar, comencem a caminar cap al Fort, amb una mica de intranquilitat, ja que la boira començava a pasturar massa baixeta.
El troç fins el Fort, va estar marcat sens dubte, per un xicotet incident d'un dels nostres membres, ja que no hi va vore un arrel que eixia i PATAPOF, bac, amb un parell de rascades, sense importancia.

 Ja una vegada al Fort, ens esplaiem una mica, ja que la boira ja havia començat desapareixer un poc. Uns 5 minutets desprès comencem a caminar cap al nostre destí final, Bernia, La baixada sense ningun tipus de complicaciò, exceptuant al final, que sentiem els esquellots dels bous molt a prop, i teniem una mica de por per si ens apareixien al camí. Al final, no ens aparegueren, i arribarem al nostre destí.

A la ruta de huí, hem fet un total de 9,48 kms, amb un desnivell acumulat de 548 mts, amb trams d'un desnivell del 38,63%, una altura màxima de 911 msnm i un temps total de 3h 28m, dels que 1h 01m han sigut pujant, 1h 05 baixant i 1.22 parat.
Si vols el track de la ruta fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui:
Maria
Laura (Que encara que diu que no, si que es del nostre club)
Maria Jose
Frances
Sabrina
i
Alex.

La gràfica de la ruta:

La ruta del dissabte per la nit, després de la Final de la Champions, ja la relatarem un altre dia.
Gràcies a tots per passar i fins la propera eixida.

Finestrat-Puig Campana-Finestrat

Ruta realitzada dimarts 10/05/2011

Tot es va coure ahir per la vespra, va ser pensat i fet, així que huí de bon matí cap a Finestrat.
07.00 a Ka Pruden i Anna, cafenet i pasteta (ja que necessitaria glucosa) i cap a Finestrat, a vore al Puig Campana.
Entre fer-me el cafenet, arribar a Finestrat i preparar-me per a pujar, he començat a caminar a les 08.55.
El començament a sigut molt bonic, entre pins, sentint els pardalets que estaven despertant-se i de fons el Puig Campana, però tot a canviat, quan a començat la pujada, el pardalets ja no cantaven o supose que no els sentiria, del cansament, i el Puig Campana ja no el tenia al fons, ja que la meua mirada sols mirava al terra.

Després d'una bona estona pujant, a vingut un xicotet replanell, que m'ha vingut molt be per agafar aire i fer-me l'ànim d'afrontar la Pedrera.

La Pedrera

Qui a pujat la pedrera, sap el que es, i qui no, doncs ho explique en poques paraules, un pas avant i dos enrrere,(Foto1) així fins que he agafat el truquet, i ja he conseguit anar cap amunt.
Al final, la pedrera s'ha quedat enrrere i sols hem quedava un xicotet camí fins el cim.
Al cim he arribat cap a les 10.20, i sols hem quedava gaudir, de les vistes i del magnífic solet que feia. Després d'unes fotos, i com no de signar a la llibreta que hi ha alli dalt, comence el descens.
La baixada sols te un moment de complicaciò, ja que travesses una pedrera, no tan gran i perillossa com la de pujada, però te algun tram complicat.
A la mitat de la baixada, m'he creuat amb la gent de l'Escola taller de Finestrat, que estaven fent treballs de reforestaciò i arreglant el cami.
Després, ja sols quedava gaudir de la baixada fins Finestrat.A la ruta de huí, he fet un total de 11,81 kms, amb un desnivell acumulat de 814 mts, amb trams d'un desnivell del 48.38%, una altura màxima de 1409 msnm i un temps total de 3h 13m, dels que 1h 04m han sigut pujant, 1h 09 baixant i 1.00 parat.
Si vols el track de la ruta fes click aci.La gràfica de la ruta es la següent.