Record a la senda, Barranc de les cases - Cova Patricio

Bon dia, en aquest cas, mirant per l'ordinador he vist una foto, i he decidit fer un xicotet record, per a aquesta senda, que va ser netejada fa poques setmanes, i que per desgràcia ja ha desaparegut (en gran part), gràcies com no a la mà d'algun "descalaverat".

Era una senda molt  xula, no era molt llarga, aixi que es podia considerar ruta apta per a tota la familia, ja que estava plena de història.

Aixi, que esperem, que vinguen ja les plutjes, netejen les cendres que hi per tot arreu, i que torne a creixer una mica la vgetacio, per poder tornar a gaudir d'aquesta senda.

Adeu.


Senda Alt de les Creus-Font Sangonera-Font de la Granata

Diumenge 12-09-10, a les 08.00 queda inagurada la temporada 2010-2011, del club.
Ens veguerem al Bar Luis de Simat, allí, agafarem el cotxe per anar fins Tavernes, on començarem la senda.
Pel Club de tennis de Tavernes, agafarem la senda per putjar fins el Mirador de la Valldigna, i l'Alt de les Creus, on aprofitarem per pegar un mosset i com no, deixar la nostra signatra al llibre. Despres seguirem cap a la Font de la Sangonera, prou seca, esperem que ara en les plutjes, torne a xorrar amb gana.
Despres d'uns minutets d'esbarjo, seguirem la nostra caminata cap a la Granata, agafarem una senda, que mes que una senda, pareixia un "despeñaperros", (podeu mirar la foto de les cordes) mala de baixar, amb moltissima vegetació, i amb prou de perill, aixi que si teniu pensat anar, no agafeu aquesta senda.
Per fi, aplegarem a la Font de la Granta, on estiguerem una estona a l'ombra, per reposar forçes, i despres d'agafar aigua, seguirem cap avall, anarem buscan el cami del massalari, i seguirem per la senda que putja al mirador de Sant llorenç, i pel dipósit d'aigua agafarem un tros de senda que ens portà de volta al club de tennis, on acabarem la nostra senda de inaguració de la temporada.
Recorreguerem  13.7 Kms, amb una altura màxima de 542 Mts, i un desnivell acumulat de 632 mts, amb un temps de 5:38 hores.

                                                                                                                                      

Senda Foies-Penyalva-Forat de la Drova-Monduver-Foies.

Divendres van començar els preparatius per la inaguaració oficial de la temporada del club, en aquest cas, sols va anar Alex, no com el dia oficial de la inaguració que fou el diumenge 12-11-2010.
En aquest cas la volta va començar a les Foies (Font Nova) cap a Penyalva, on després de gaudir de les impressionants vistes, i com no, de signar al llibre, va continuar cap al Forat de la Drova, on vaig aprofitar per pegar un mosset, seguidament cap al cim del Monduver, on de cami, vaig topar amb un xic de Castello, el cual estava impressionat, de les vistes i paisatges que tenim per aquesta zona. Una vegada arribarem al cim, va començar la baixada fins les Foies (Font nova).
En aquesta volta, es recorregueren 10,16 Kms, amb un temps de 3:01 hores, amb una altura màxima de 828 Mts i un desnivell acumulat de 599.38 mts.
Al video, podeu gaudir de les vistes desde el cim de Penyalva.